Feestjes

DinieKookt biedt meer dan alleen maaltijden.
Ook voor een High Tea, hapjes voor bij de borrel, lunch of brunch, een picknick en een buffet kun je bij DinieKookt terecht.

High Tea

De high tea (vanaf 4 personen) kun je thuis houden of op een andere locatie. De kosten zijn € 15 per persoon.  Mocht een locatie verder dan 10 km van Aldeboarn liggen dan breng ik € 7,50 in rekening.

Ook kan ik, als dat nodig is servies, tafelkleden en bestek leveren.
Voordeel is dat je alles vuil mag inleveren, want het is immers jouw feestje. Hiervoor betaal je € 20 huur.
Ik maak alle heerlijkheden voor de high tea zelf: er zijn 4 koude en 4 warme lekkernijen en natuurlijk verse thee (koffie mag natuurlijk ook) die je zelf kunt uitkiezen!

previous arrow
next arrow
Shadow
Slider

Borrelhapjes

Heb je een verjaardag of wil je gewoon gezellig een avond met vrienden doorbrengen en je hebt geen tijd, of geen idee wat je kunt maken, dan wil ik je daar graag bij helpen.
Ik maak 5 verschillende hapjes per persoon. Kosten hiervoor zijn €3,00. Voorbeeld van de hapjes: kleine saucijzenbroodjes, gevulde dadels, kleine stukjes quiche, gevulde wraps, kaasstengels, kleine gehaktballetjes en meer.
Ook hier geldt: woon je 10 km of meer buiten Aldeboarn dan breng ik €7,50 bezorgkosten in rekening.

 

previous arrow
next arrow
Shadow
Slider

Buffetten

Ook een buffet behoort tot de mogelijkheden bij DinieKookt.

Dat kan bij u thuis of op locatie en ook hier geldt dat bij een afstand van meer dan 10 km buiten Aldeboarn ik € 7,50 bezorgkosten in rekening breng.  Voor het huren van servies, Chaving Dish en Soepterrines reken ik €25.

Voor een buffet betaalt u  €18,75 per persoon. Wat kunt u hiervoor verwachten? Bij voorbeeld een stoofschotel van Boeuff Bourguignon (rundervlees), lekkere kippendijen in zoet/zure saus met rijst en krokante aardappeltjes uit de oven.  Een gemengde groenteschotel (naar gelang seizoen). Soep met stokbrood en kruidenboter.  Salade (naar keuze) en een heerlijk dessert.

Maar ook andere gerechten behoren tot de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW.